fo013647: Camille Huysmans in Zelzate
"Zwart-wit foto van Camille Huysman met zijn vrouw, Ida (eerste publiek optreden) en Livien Danschutter op 6 september 1957 in Zelzate n.a.v. de viering van Jozef Chalmet, 25 jaar burgemeester. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"