543.559: Dossier betreffende de federale raad van voorzitters en secretarissen van 8 maart 1997 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"