mb000031: Interview met Christine De Greef over vakantiekolonies - De Schutter, Sam; De Greef, Christine (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Christine De Greef over haar functie als monitrice in home 'De Blauwe Distel' in De Panne van 1985 tot 1991. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"