fo001636: 40 jaar Belgische Werklieden Partij - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van het Nationaal syndicaat van de spoorarbeiders in de optocht. 40 jaar Belgische Werklieden Partij (BWP). Brussel: 15 augustus 1925. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"