La Maison des Femmes : bulletin mensuel (Bruxelles: La Maison des Femmes)
"Ook onder de titels: Le Bulletin de la Maison des Femmes en La Bulletine de la Maison des Femmes. De collectie bevat 65 nummers, waarvan het oudste dateert van november 1975, het recentste van juni 1982"