376.00010: Stukken betreffende AGALEV afdeling Melle-Gontrode - Van Herreweghe, Frans
"Collection: Van Herreweghe Frans; Biografie: Frans Van Herreweghe was vanaf de jaren 1960 tot 1989 actief in de SP-afdeling en de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC) in Melle. Hij zetelde voor de Socialistische Partij (SP) in de gemeenteraad en was gedurende een periode voorzitter van de afdeling. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 1988 was Van Herreweghe lijsttrekker voor de SP. Na een intern conflict werd hij uitgesloten. Van Herreweghe stapte over naar Anders Gaan Leven (Agalev). Level of description: Item; Series: 376: Archief van Frans Van Herreweghe (SP-afdeling Melle)"