fo014938: ABVV, Textiel, Kleding en Diamant
"Kleurfoto van een betoging in Antwerpen voor betere werkomstandigheden in de diamantsector. ABVV Transportarbeidersdelegatie in de betoging. 28 januari 2002. Midden: Donald Wittevrongel (voorzitter ABVV Textiel Kleding Diamant). Opschrift: Diamant- en Havenarbeiders: Solidair!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"