fo006345: Kamp Arbeidersjeugdverbond (1926)
"Zwart-witfoto van de 8 deelnemers uit Oostende aan het kamp van het Arbeidersjeugdverbond (AJV) in Brussel, 1926. Op de foto o.a. Louis Major (uiterst rechts), Albertine Bruwier en Willy Kooy. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"