Vereend uit menig land [Bladmuziek] : naar het "Marslied" van Swinburne - Maurer, Otto; Willink, Carel
"O. Maurer ; Ned. vertaling: Carel Willink Partituur voor gemengd koorNaar het Marslied van Swinburne"