af005019: Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel vzw viert 2 jaar Het Roze Huis Café Den Draak - Volta; Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel; Van Coillie, Michael
"Affiche van Volta uitgegeven in 2002 door Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel voor de viering van het 2-jarig bestaan van café Den Draak. Tekst: Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel vzw viert 2 jaar Het Roze Huis Café Den Draak 19-20-21-22 september Draakplaats 1, 2018 Antwerpen (Zurenborg). Donderdag 19/09/02: Vernissage expo Peter Colstee / Rebecca Vangestel (20.30u). Vrijdag 20/09/02: Guido Belcanto (20.30u). Zaterdag 21/09/02: Vanaf 14.00u: Eigenwijs (Folklore-ensemble uit Schoten), 't Crisis-orkestje, Rosine De Dijn signeert, Voorproefje Moulin Rose (Antar); Doorlopend vanaf 14.00u: kraampjes van verenigingen, tombola, tentoonstelling, … Fuif Zaal Stuurboord (vanaf 22.00). Zondag 22/09/02: Vanaf 14.00u: 40 jaar COC Vlaanderen (Fonds Suzan Daniel) (10.00u), Marleen Daniëls zingt, Tom Bouden signeert, Goed Gestemd (koor); Doorlopend vanaf 14.00u: kraampjes van verenigingen, tombola, tentoonstelling, … Pannenkoekenfestijn. VU: Michael Van Coillie, E. Banningstraat 14, 2000 Antwerpen. Volta vormgeving. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"