De Voorhamer : periodiek blad van de Kommunistische Partij Federatie Brugge (Brugge: KPB, 1964)
"Fotokopieën ; Motto: Hamer zijn en niet het aambeeld Verantwoordelijke uitgever: De Decker Frans, Prins Albertstraat 46, St. Kruis-Brugge"