af009779: Martine Desmadryl-Delanoye - SP; Stekelorum, Rik (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) (Koksijde) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Martine Desmadryl-Delanoye."