st001289: Vrouwenhuis vzw, Kortijk
"Sticker uitgegeven door het Vrouwenhuis van Kortrijk met de afbeelding van een bakstenen muur met daarop het adres en openingsuren van het Vrouwenhuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"