af005112: Werkloosheid en gezondheid - Moins, Philippe; ABVV; Bourdouxhe, Raymond (1984)
"Affiche van Philippe Moins uitgegeven in 1984 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor een colloquium. Afbeelding: tekening van een ziekenhuisbed waarin een stempelkaart ligt. Tekst: ABVV COLLOQUIUM WERKLOOSHEID en GEZONDHEID georganiseerd door de Interregionale ABVV Brussel-Halle-Vilvoorde-Liedekerke met de medewerking van de diensten: Stichting Arbeid en gezondheid - Bureau voor Sociaalrecht - Werklozen Komitee. donderdag 20 september 84. inlichtingen: 02/513.47.83. 8 Watteustraat 1000 Brussel. vrij van zegel. Verantwoordelijk uitgever: Raymond Bourdouxhe, Doornikstraat 10 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"