aft006601: Forumvoordracht. "De Tunesische weg naar socialisme in Afrika" - Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een voordracht over De Tunesische weg naar socialisme in Afrika door Wim Geldolf. Tekst: VOLKSHOGESCHOOL I.E.V. FORUMVOORDRACHT. DE TUNESISCHE WEG NAAR SOCIALISME IN AFRIKA FORUMVOORDRACHT DOOR LIC. WIM GELDOLF DONDERDAG 19 NOVEMBER 1964 TE 20 UUR - VOORDRACHTZAAL ARCHIEF EN MUSEUM VOOR HET VLAAMSE CULTUURLEVEN, MINDERBROEDERSSTR. 22 TOEGANG 5 FR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"