Armoede bij vrouwen : onderzoek naar de sociale netwerken en leefpatronen van vrouwen in armoede - Vroeman, Anouk (Leuven, 1999)
"Anouk Vroeman BMLIKThesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie."