fo027220: NCOS project 1731- Edukatief centrum op farmaceutisch gebied en aanmaak van medicamenten. Zaïre, Een realisatie van ORBI-PHARMA - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1731; Kleurenfoto, van twee mannen die poseren voor de twee extra watertanks die aangekocht en geïnstalleerd zijn voor het edukatief centrum. NCOS project 1731- Edukatief centrum op farmaceutisch gebied en aanmaak van medicamenten. Zaïre 1986-1994. Een realisatie van ORBI-PHARMA. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/87; Projectnaam: Educatief centrum op farmaceutisch gebied en aanmaak van medicijnen; Series: Projectnummer: 1731; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/87; Projectnaam: Educatief centrum op farmaceutisch gebied en aanmaak van medicijnen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"