vl001096: BSP, SV 11de Wijk Afdeling Stuyvenberg Antwerpen 1952
"Een roodkleurige vlag met centraal de tekst: SP, SV 11de Wijk Afdeling Stuyvenberg Antwerpen 1952. Roodkleurige franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"