af000861: Arbeiders! Met uw voorman naar 't stadhuis! - Rik; Goossens, J.E.; BWP (1932)
"Affiche van Rik uitgegeven in 1932 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: portrettekening in zwart-wit van Désiré Bouchery. Tekst: Arbeiders! Met uw Voorman naar 't Stadhuis! Mannen! Vrouwen! Herinnert U het prachtig Werk door de SOCIALISTEN in twee jaar (1921-1923) als Schepenen verwezenlijkt voor het Onderwijs, tegen den Woningnood, voor Sociale Werken! Op! voor opbouwend en rechtvaardig Bestuur! Zij maken blok tegen U! BLOK TEGEN BLOK! en stemt Rood, onder Nr 6. BELGISCHE WERKLIEDENPARTIJ. GEMEENTEVERKIEZINGEN 1932. Druk. J.-E. Goossens, n.v., Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"