pr000889: Hitler - Van den Berghe, Frits (Koekoek 4(1934)27)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Hitler die tandpijn heeft. Boven hem vechten 2 figuurtjes. Tekst : Hitler heeft tandpijn en de kerkstrijd duurt bijgevolg voort... Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 1 november 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"