Speelgoedaktie, voor wie het speelgoed soms geweld aandoet!
"met medewerking van Centrum voor Rekreatief Werk, Chiro, Elcker-ik Brussel, Socialistische Federatie van Jeugdateliers, Zonnige Uren...et.al."