592.171: Typoscript van Schakels - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen"