af001347: 1er mai '75 avec le PSB - Éditions Biblio; PSB; Léonard, André
"Affiche uitgegeven in 1975 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: vuist met hamer en vuist met roos (logo). Tekst: 1er mai '75 avec le PSB. Moins de mots… plus de boulot ! Ed. Biblio, Av. G. Truffaut, 42, Liège - Tél. 62.79.20. Editeur responsable: A. Léonard, Boulevard de l'Empereur, 13 - 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"