af005243: "Jaarconcert" o.l.v. dirigent Dirk Van Ginderen - Socialistische Harmonie De Werker Essen; Jaspers, Helmut
"Affiche uitgegeven in 1992 door de Socialistische Harmonie De Werker Essen voor een concert. Afbeelding: partituurhouders. Tekst: Soc. Harmonie De Werker - Essen. Zaterdag 21 november 1992. Jaarconcert o.l.v. dirigent Dirk Van Ginderen met gastoptreden van de Kon. Harmonie Vlijt en Volharding Wildert o.l.v. dirigent Guy Van Geldorp. Zaal Volkshuis - Essen. Inkom: gratis. Deuren: 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Verantw. uitgever: Helmut Jaspers, Nieuwstraat 2 - 2190 Essen. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"