pk000605: Bestand - van Hoof, Guy (1993)
"Prentbriefkaart in kleur met tekst. Vooraan : gedicht van Guy Van Hoof, Bestand; achteraan : vraag naar informatie over de Tanzania-tentoonstelling in het Amsab-museum. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"