af003549: Jeugdvakantie. Je eerste jaar op de arbeidsmarkt verdient een volwaardige vakantie. Magik? - Magik?; Copers, Caroline
"Affiche uitgegeven in 2010 door Magik? voor ledenwerving. Tekst: Jeugdvakantie. Je eerste jaar op de arbeidsmarkt verdient een volwaardige vakantie. Als schoolverlater heb je weinig vakantiedagen en vakantiegeld omdat je nog niet (veel) gewerkt hebt. Je kan echter beroep doen op de jeugdvakantiedagen en de jeugdvakantiepremie. Magik? www.magik.be. Aalst 053/78 78 78 - Antwerpen 03/220 66 13 - Brugge 050/44 10 40 - Brussel 02/552 03 63 - Dendermonde 052/25 95 88 - Gent - 09/265 52 67 - Hasselt 011/22 97 77 - Kortrijk 056/24 05 36 - Leuven 016/27 18 94 - Mechelen 015/29 90 63 - Oostende 059/55 60 55 - Roeselare 051/26 00 93 - Sint-Niklaas 03/760 04 32 - Turnhout 014/40 03 60. V.u. Caroline Copers, Watteeustraat 10, 1000 Brussel. Met steun van de Vlaamse Gemeenschap. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"