Cyriel Buysse - Mussche, Achilles (Gent: Van Rysselberghe & Rombaut, 1929)
"een studie door Achilles Mussche ; met portret en bandversiering door Frans Masereel Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"