af014116: Dia's en reisverhaal over Vietnam vandaag - Goff; Vrede; De Smet, André (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Vrede (Gent) voor een diavertoning over Vietnam. Afbeelding: fotootje van een baby met een hoedje van papier. Tekst: LEES VREDE MAANDBLAD VOOR INTERNATIONALE POLITIEK • BEHEER: ONDERBERGEN 51, 9000 GENT. Donderdag 26 januari 20u15 Konferentiezaal Stadhuis Oostende. dia's en reisverhaal over VIETNAM VANDAAG door Prof. Kannunik Fr. HOUTART, Frank Beke. VREDE STUDIE- EN INFORMATIECENTRUM VOOR VREDES EN ONTWIKKELINGSPROBLEMATIEK. Ver. Uitg.: A. De Smet Meibloempjeslaan 8 Oostende – Vrij v. zegel. GOFF Hoveniersberg 13 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"