Evolutieschets van het AIDS-beleid in Nederland met de nadruk op de AIDS-voorlichting en -hulpverlening: literatuurstudie - De Geest, Peggy (Gent: Universiteit Gent, 1994)
"Peggy De Geest Fonds Suzan Daniel (FSD)"