af011704: 100 jaar 1 mei - Amsab; Steenhaut, Wouter
"Affiche uitgegeven in 1990 door het Archief en Museum van de Socialistische Arbeidersbeweging (AMSAB) voor de viering van 100 jaar Dag van de Arbeid. Tekst: Socialistische Gemeenschappelijke Aktie i.s.m. C.S.C. Vormingswerk. 100 jaar 1 mei. Concertband «Vooruit» Harelbeke. Gastspreker: Willy Claes. Zaterdag 28 april 1990 - 20 uur - C.O.C. Ronse. Voorverkoop: 100 Fr. Aan de kassa: 150 Fr. V.u.: W. Steenhout (sic), p.a. Amsab v.z.w., Bagattenstraat 174, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"