af003038: Is er iets mis met onze reputatie? - Indruk; Werk; Dehollander, Johan (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de lijst WERK voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: zwart-witfoto van Johan Dehollander met een spade en een roos op zijn kraag. Tekst: Is er iets mis met onze reputatie? stem Johan DEHOLLANDER (onafhankelijke) 50e plaats LIJST nr. 2 WERK. gemeenteraadsverkiezingen 24 april 1983, v.u. Johan Dehollander, Brabantdam 63, 6000 Gent. indruk Kasteellaan 275 Gent 091 25 30 98."