af016400: Een nieuwe tent voor de Nieuwe Scène - Drukkerskollektief De Wrikker; Kollektief Internationale Nieuwe Scène
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Kollektief Internationale Nieuwe Scène (INS) Antwerpen voor de aankondiging van de aankoop van hun circustent. Afbeelding: vrouw en man. Tekst: Een nieuwe tent voor de Nieuwe Scène. Drukkerskollektief De Wrikker vzw Prinsstraat 20 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"