ILGA conferentie in Brussel van 27 tot 31 december 1986 (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"