af003554: Cela te tente… alors… prudence - Grunhard, Salomon; Lithochroma; Association Nationale pour la Protection des Accidents du Travail
"Affiche van Salomon (Momon) Grunhard uitgegeven in 1962 door de Association Nationale pour la Protection des Accidents du Travail (ANPAT) voor arbeidsveiligheid. Afbeelding: man met gedachteflits van een visser onder een parasol onder een stralende zon. Tekst: Cela te tente… alors… prudence. ANPAT 15, rue Jacques de Lalaing Bruxelles. Juillet 1962. Printed by Lithochroma s.a. Zie ook: af003523 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"