fo010012: Groot nachtfeest met de groepen "Verbroedering" en "Werkerswelzijn" - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van het groot nachtfeest met de groepen Verbroedering en Werkerswelzijn, Gent, 20 juli 1936. Opschrift achteraan: Op het groot nachtfeest oogstten de groepen Verbroedering met krachtpiramiden en Werkerswelzijn met het ballet Matrozenvreugde groot sukses. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"