FNV'ers aan het woord over buitenlandse werknemers - Rath, Jan; de Jongh, Ruud; van der Laan, Marion (Leiden: Centrum voor Onderzoek van Maatschappelijke Tegenstellingen, 1984)
"Jan Rath, Ruud de Jongh, Marion van der Laan"