De Volksstem : Weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg en Gentbrugge : weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg, Gentbrugge en St.-Amandsberg (Gentbrugge: Emiel Van Sweden; Ledeberg: SM De Volksstem)
"Wijziging ondertitel : Weekblad van de Socialistische Propagandaclubs van Ledeberg, Gentbrugge en Sint-Amandsberg (1 jan. 1922) Redactie : P. De Visch, J. De Graeve, J. Baert, H. Mortier, E. Van Sweden, A. De Roo, G. Poelman, J. De Clerck, G. Huyghe, R. De Gos, O. Colman, L. Volckaert, L. Van Verdegem, E. Vergeylen, F. Troch Beheer/Administratie: De Werkman, Hundelgemschen steenweg 96, Ledeberg ; De Palm, Kerkstraat 156, Gentbrugge ; Samenwerkende Maatschappij De Volksstem, Hundelgemschen steenweg 98, Ledeberg (22 jan. 1911) ; Em. Van Sweden, Kerkstraat 128, Gentbrugge (22 jan. 1911) ; Kerkstraat 200, Gentbrugge (6 jan. 1918) ; SM De Volksstem, Langestraat 116-118, Ledeberg (6 jan. 1918) ; SM De Volksstem, Langestraat 114-116, Ledeberg (1 jan. 1922) ; SM De Volksstem, Kerkstraat 13, Ledeberg ; Emiel Van Sweden, Van Houttestraat 39, Gentbrugge (27 maa.1932) Drukker/Drukkerij: SM De Volsstem, Ledeberg (22 jan 1911) ; SM Het Licht, Gent (1925)Jaargangen 1911, 1918 en 1919 in slechte staat. Niet consulteerbaarPeriodiciteit: wekelijks Eerste nr.: 20 sep. 1908"