af017054: Grote varia-avond - Het Licht; Marxkring (1954)
"Affiche uitgegeven in 1954 door het socialistisch mannenkoor Marxkring voor optredens. Afbeelding: zwart-witfoto van Bert Joris, zwart-witfoto van Frankie Woods en zwart-witfoto van De Novaro's. Onderschriften bij de foto's: BERT JORIS. FRANKIE WOODS. DE NOVARO'S. Tekst: SOCIALISTISCH MANNENKOOR MARXKRING. ZONDAG 31 JANUARI 1954 TE 19u.30 IN HET FEESTLOKAAL VOORUIT. Grote VARIA-AVOND. BERT JORIS en zijn gezelschap. Frankie Woods DE ZANGER VAN TELEVISIE RIJSEL. Jenny Morel DE GENTSE NACHTEGAAL. Bobby Bird PIANO-VIRTUOOS. Carlo & Mario MUZIKALE CLOWNS. De Novaro's PLASTISCHE ACROBATEN. De Volendammer Zusjes VERRASSING VAN DE AVOND. Bert Joris CONFERENCIER-FANTAISIST. Speciale kleurenbelichting. DEUREN TE 19 UUR. PRIJZEN: 20 EN 15 FR. Kaarten te bekomen bij de leden, loket Cinema Vooruit, Kruidenierswinkel Vooruit, St. Pietersnieuwstraat, ATO en Partijsecretariaat. Drukkerij: Het Licht - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"