fo017073: Nobels-Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van een man in gesprek met enkele stakende werknemers binnen de gebouwen van Nobels-Peelman. St.-Niklaas. 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"