med003244: Stop Euromissiles
"Button met de tekst: 'Stop Euromissiles' en een cartoon van Len Munnik met een Russische en een Amerikaanse kernraket. Op de rand staat de tekst: 'October actions to stop Euromissiles, Philadelphia' Omtrent het NAVO-besluit uit 1979 om Amerikaanse middellangeafstandsraketten in Europa te plaatsen, als reactie op de stationering van SS-20-raketten door de Sovjet-Unie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"