fo003397: Staking 1960-1961 - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de gekwetsten bij de ambulance na een betoging tegen de eenheidswet in Gent op de Vrijdagmarkt op 30 december 1960. Links Gilbert Temmerman . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"