af012384: 1r mai: leur avenir le socialisme - Editions Est-Ouest; PSB; Dechamps, Roger
"Affiche uitgegeven in 1968 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor de Dag van de Arbeid. Afbeelding: kinderen in uniform van jeugdbeweging. Tekst: 1r mai: leur avenir, le socialisme. Exempt de timbre. Auteur responsable : R. Dechamps, place M. Van Meenen, St-Gilles. Editions Est-Ouest, Bruxelles. Zie ook: af000430 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"