fo020966: Centrale Boek en Papier - Trinquet, Julien
"Zwart-witfoto van de viering van het 102-jarig bestaan van de Centrale Boek en Papier, afdeling Gent op 28 juni 1969. Uiterst rechts zit Joris Schneider. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"