fo024795: Ford Motor
"Zwart-witfoto genomen tijdens een bezoek aan autofabriek Ford Motor Company te Antwerpen op 3 juni 1946. Camille Huysmans slaat een praatje met één van de arbeiders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"