Eindrapport VFIK-project 307 : begeleiding van migrantenvrouwen en -meisjes in centra voor residentieel welzijnswerk - Bulcaen, Chris; Blommaert, Jan (Wilrijk: University of Antwerp, 1997)
"Chris Bulcaen, Jan Blommaert Eindrapport, Universiteit Antwerpen"