De gashouders aan de Gasmeterlaan - Het monster van de gashouders - Vervaet, Stefaan; Haghebaert, Wannes; Bautmans, Wannes; De Raedt, Shana (Gent: Stad Gent, 2009)
"informatieve tekst : Stefaan Vervaet, Wannes Haghebaert en Wannes Bautmans ; concept, illustraties en tekst van het kinderverhaal : Shana De Raedt, et.al"