fo003683: Mathilde Schroyens op kampbezoek
"Zwart-witfoto van Mathilde Schroyens tijdens een bezoek op een kamp van kindervakanties in Florenville, 18 augustus 1955. Opschrift achteraan: Bij haar rondgang in de kampen onderhoudt Mev. Schroyens, Schepen van Onderwijs, zich met M.J. Driessens, Hoofdleider van het Jongenskamp te Florenville. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"