fo027171: NCOS project 2476- Noodhulp Aware India. Een realisatie van AWARE - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2476; Kleurenfoto, van de verbranding van de karkassen van het vee die verdronken is door de overstroming ten gevolge van de cycloon die over het land geraasd is. NCOS project 2476- Noodhulp Aware India, 1990. Een realisatie van AWARE; Action for welfare and awakening in rural environment. Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Noodhulp Aware; Series: Projectnummer: 2476; Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Noodhulp Aware; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"