De Roze Belweek: zoektocht naar de noden en wensen van oudere holebi's - De Caluwé, Rita; Lenaerts, Chloé (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Rita De Caluwé; Chloé Lenaerts Fonds Suzan Daniel (FSD)"