Lesbische wetenschapsbeoefening in de Bondsrepubliek - Kokula, Ilse (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Ilse Kokula Fonds Suzan Daniel (FSD)"